Det normativa samhällets oempati smyger vidare

Ja, alltså, nu fick jag reda på via Qruiser att de normativa kontaktsidorna bekräftar vad man redan visste. I  den här artikeln finns att läsa följande:

"Sajten erbjuder också matchning. Mikael Josander visar hur han paras ihop med en kvinna och får veta att de passar varandra till 77 procent. Är det bra eller dåligt?

- Det är bra. Vi programmerar frågor och poäng tillsammans med psykologer och alla procenttal över 70 är bra. Bland annat eftersträvar vi att det inte blir matchning mellan dominerande män och undergivna kvinnor. Sådant vill vi inte understödja."

Sådant här gör mig närpå heligt förbannad, och bekräftar att det normativa samhället moraliserar över individens rätt att själv välja, samt gärna hindrar en i största möjliga grad när det är möjligt. Skönt nog avregistrerade jag mig på denna sida, och en hel del andra liknande också. Detta bekräftar - det jag redan visste - att många av dessa sidors admins och ansvariga inte har alla hästar hemma i stallet.

Hoppas att fler upptäcker det, och slutar sponsra dessa sidor med pengar, de lever överlag bara på andras olycka.

Over'n'out

Fel anmält (felvetet medskrivet).

image8

Eskalatorn rörde inte på sig, och allt de kunde ordna fram var en felanmäld reparatör på någon väg.

Nå, har inte varit så aktiv här på sistone, det rör för mycket på sig här i livet just nu. Jag tror jag skall bli ett oxotycinstint krammonster resten av mitt liv. Saker och ting går enklare om man bara ber om det. Jag menar - vem vill egentligen inte ha en kram?

Om jag får råd skall jag gå på priden i år, det blir isåfall första året någonsin. Jag kommer stolt bära min egengjorda polyamoritröja då. Skall göra en kopia till ikväll/natt i vilket fall - tror jag. ^^

image10 till alla mina vänner och älskade!

Over'n'out

Då...

... så har man följt exemplen och blivit med digitalkamera. Detta ökar naturligtvis antalet nonsensbilder, och batteriladdningar,  men även bättre dokumentation av alla dessa guldkorn som vår kommun producerar.

Det senaste tillskottet:

image7

Ja, det finns - mig veterligen - cykelställ nere i hamnen, men vad är en återcykel för fordon? Månde det vara en cykel som man bara får cykla återresor med?

Over'n'out

Jakten...

,,, på de underliga sakerna i vår underbara värld fortsätter.

Vad sägs om denna, som återfinns på ett varuhus i Haninge?

image6

Några tankar kring detta:

1: Det ger hopp om livet om att det är på utförsäljning?
2: Nya trevliga sporter som konkurrerar med bockhoppning: Bänkhoppning. "Ofälbart" kul.
3: Det är bestämt obestämd form, eller hur det nu var?
4: Någon som vet hur ett tjockt massivt trä ser ut?

Tack D för "lånet" av mobilkamera. ^^

Over'n'out

RSS 2.0