Det är klart man har en tumör!

... det är bara fråga om var den sitter och när man dör av den? ;)

Och självklart är det att man förmodligen fått en av Sveriges ovanligare, rentav ovanligaste, tumörform(er).

Men skall man vara annorlunda är det väl lika bra att göra det rejält? ;)

Ja, jag tar det med jämnmod. Jag menar, det är ju trots allt behandlingsbart, och vad är väl en medicin eller två till i lådan? *S*

Over'n'out

La bomba?

Varför liknar öronproppar en blandning av 40-talsbomb och skumgodis?







Inte skumgodis.





40-talsbomb?



Over'n'out

Äntligen!

Storstädningen är klar - iaf för den här gången.



Det händer att jag tar fram den där. Faktiskt. *S*

Men det som irriterade mig var att jag pajade min CPU-fläkt när jag skulle blåsa ur den. Det var iofs väntat att det skulle ske en dag. Nu sitter jag och lyssnar på iNTEL original. Det är inte kul. Den låter tamejfan nästan högre än den där dammsugaren. OK, kanske tog i lite, men den är f*n inte tyst som min Zalman (som inte var ljudlös den heller). Suktar efter vattenkylning. Eller ännu hellre mac. :)



Fläktblad av - bra jobbat Robert?

Men det positiva är iaf att jag tog och spolade ur badrummet - bokstavligen. Det blir alltid så härligt dammfritt då, utom i golvbrunnen. Får se när jag orkar lyfta badkaret nästa gång.



Dammfri maskin. :)

Over'n'out

Storröjning idag

Ja, då var det bara dammsugningen, papperssorteringen, arbetspliktsregistreringen och kanske en tvätt kvar. Det känns lite som om det där med papperssorteringen får bli en bisak idag, även om jag hatar att låta saker ligga. Disken är iaf kvar.



En av de där pappershögarna man inte ids ta i.

Och förresten, appropos något helt annat, så fick jag mina relationsanarkiknappar för c:a två veckor sedan. Yeeey! :)



Relationsanarki FTW!

Over'n'out!

Gratti(s)!

Vi skall få fotbollsplanen upprustad istället för en behövd parkering. Mycket lovvärt och genomtänkt. Bilar är onda och skall bort, fotbollsplaner i grus där det bor mest äldre och förvärvsarbetande utan barn är jättebra. Ni förstår säkert ironin? Kultur och fritid(s)förvaltingen har som vanligt en skruv lös.

100 m från nämnda fotbollsplan finns en annan fotbolls- och basketplan i en lekplats. Den här kommunen är inte nöjd förrän det finns en mobbingsportsplan i varje kvarter, helst i varje bakgård.

Lekplatser finns även det flera stycken i närheten inom gångavstånd. Ja, man måste korsa några gator för att komma till en del av dem, men alla är inte precis Essingeleden i Stockholm, snarare dess motpol.

Eftersom den här kommunen har så mycket pengar att gödsla på onödiga saker, så kanske ett medborgarförslag om att spränga in en parkering under hela bostadsområdet går igenom? :)



Over'n'out!

Verkligheten...

... är oftast mycket intressantare. Men det är väl såhär det går till? :)



Sött och mycket roligt samtidigt.

Over'n'out

Instutitionslogik?

Det är något speciellt när en instutition som Systembolaget måste rättfärdiga sitt eget monopol genom att slösa bort en massa statliga pengar på svindyr tunnelbanereklam.



Självklart handlar det ju om att rättfärdiga att inte släppa konkuransen fri för att få in mer pengar, det är sååååååå genomskinligt!

Over'n'out

Jag...

... fattar fortfarande inte varför det skall vara så förbenat dyrt att åka med SJ - om man inte chansar på Tradera. Ja, det tar en timme kortare tid att resa t.ex. mellan Stockholm och Söderhamn, men liksom So What? Är verkligen det så himla stor skillnad i energikilometer per person mellan en buss i 90 km/h och ett X2000 i 200?

Jo, jag vet att motståndet ökar med kvadraten på hastigheten, men ändå. Det förklarar inte hur flyget mellan Umeå och Stockholm ibland är billigare än tåget på samma sträcka.

Men å andra sidan så talar vi om utsläppskillnader som är en skitsak mot hamburgarproduktionen, varför man nu vill sätta i sig smaken av kvinnlig 90-årings ädlare delar och betala för det?

Ät mer svin helt enkelt! Och helst vilda sådana. :)

Over'n'out!

RSS 2.0